12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBugetarii îşi pun capăt zilelor

Bugetarii îşi pun capăt zilelor

Un craiovean de 33 de ani, tatăl unui copil de patru ani, şi-a pus capăt zilelor vineri, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia, gestul său fiind pus de către vecini pe seama datoriilor. Acesta este al doilea caz de suicid înregistrat vineri, după ce, dimineaţă, un pompier din Calafat a fost găsit spânzurat.
Potrivit IPJ Dolj, vineri, în jurul orei 15.00, poliţiştii au fost sesizaţi că în faţa blocului 90 B din cartierul Craioviţa Nouă se află decedat un bărbat. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au constatat că victima se numeşte Robert Barbu şi locuia într-un apartament de la etajul şase al blocului 90 B de pe strada Ion Anastin. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că tânărul era singur acasă în momentul tragediei. Pentru că uşa de la intrare era încuiată prin interior, iar lucrurile nu erau răvăşite în casă, poliţiştii au presupus că bărbatul s-a sinucis, aruncându-se de pe balconul apartamentului. Oamenii legii au mai precizat că asupra tânărului sau în apartament nu a fost găsit un bilet prin care acesta să îşi justifice gestul şi că se fac cercetări în continuare pentru a stabili ce l-a determinat pe Barbu să îşi pună capăt zilelor. Vecinii au povestit că bărbatul, care fusese profesor şi se angajase ca agent de asigurări pentru a câştiga mai mulţi bani pentru familie, s-a sinucis cel mai probabil din cauza problemelor financiare.  
Tot vineri, în jurul orei 10.30, într-o vie de la marginea municipiului Calafat, un pompier din cadrul Detaşamentului Calafat a fost găsit spânzurat de un copac. Poliţiştii au stabilit că Firuţ Mateescu, de 51 de ani, plutonier adjutant în cadrul ISU Dolj, s-a spânzurat cu o cordelină de un nuc din via sa. În buzunarul tricoului cu care era îmbrăcat a fost găsit un bilet de adio, în care bărbatul cerea iertare soţiei şi copiilor pentru gestul făcut. Pompierii doljeni au precizat că plutonierul era în concediu de odihnă, dar şi că nimeni nu se aştepta la aşa ceva întrucât Mateescu nu se plângea că ar fi avut probleme în familie sau financiare. Şi în acest caz, poliţiştii doljeni au deschis o anchetă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

116 COMENTARII