15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalZdrobit de tramvai

Zdrobit de tramvai

Un bărbat de 48 de ani şi-a pierdut viaţa marţi seară, după ce a fost prins între tramvaiul din care tocmai coborâse şi refugiul staţiei. Accidentul s-a produs în jurul orei 22.00, în staţia de tramvai din zona SIF Oltenia de pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova. Din verificările poliţiştilor de la Rutieră, s-a stabilit că Fănel Ciobanu, de 48 de ani, din Sopot, s-a urcat în tramvaiul care circula către Centru în staţia de la Peco Severinului.
În staţia de la SIF Oltenia a coborât, însă imediat după ce tramvaiul s-a pus în mişcare, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut în spaţiul îngust dintre şine şi refugiul staţiei. Vatmaniţa a observat cum bărbatul a fost tras sub tramvai şi a oprit imediat, însă a fost prea târziu, trupul victimei fiind târât circa un metru. Ofiţerii de la Rutieră au stabilit din declaraţiile vatmaniţei şi ale martorilor că bărbatul era în stare de ebrietate, acesta fiind cel mai probabil şi motivul pentru care s-a dezechilibrat şi a căzut sub tramvai.
„L-am văzut când s-a urcat în staţia de la PECO. Abia se mai putea ţine pe picioare. După ce a coborât la Real, a căzut sub roţile tramvaiului. A strigat o dată şi a murit“, a povestit Ileana Dumitru, conducătoarea tramvaiului.
La faţa locului a sosit o ambulanţă şi Descarcerarea, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat, care a decedat pe loc, strivit între bordura refugiului şi tramvai. Circulaţia tramvaielor a fost oprită în zonă mai bine de o oră, până când poliţiştii de la Rutieră au făcut măsurătorile, iar angajaţii Regiei Autonome de Transport Craiova au ridicat tramvaiul pe cricuri pentru a putea fi scos cadavrul victimei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII