10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPiruete în faţa liceului

Piruete în faţa liceului

Un craiovean de 21 de ani a ajuns la spital după ce maşina pe care o conducea a făcut mai multe piruete şi s-a izbit de doi pomi de pe marginea străzii.
Ieri la prânz, Andrei Constantin Bunget, de 21 de ani, a ieşit cu doi prieteni, la plimbare cu maşina prin Craiova. S-a instalat la volanul autoturismului său Opel Tigra, l-a poftit pe bancheta din spate pe Gabriel Dorian Ilie, iar locul din dreapta i l-a rezervat vecinei sale, Anca Maria E., de 15 ani.
Circulând pe strada Doljului, dinspre strada Amaradiei, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers după o curbă uşoară, înainte de a ajunge în dreptul Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu“. Şoferul a susţinut ulterior că a vrut să evite o maşină care ieşea din parcarea liceului. A frânat, însă maşina nu s-a oprit nici după 50 de metri. Dimpotrivă, autoturismul a urcat bordura, s-a lovit de un pom, a revenit pe carosabil, a făcut o piruetă, apoi a urcat din nou pe trotuar şi s-a lovit de alt copac chiar cu uşa şoferului, a ricoşat şi din acesta şi, după altă piruetă, s-a oprit de-a latul străzii.
În mod surprinzător, în ciuda avariilor grave pe care le-a suferit maşina, cei trei ocupanţi ai acesteia au avut noroc. Şoferul şi pasagera din dreapta au fost transportaţi cu două ambulanţe la Spitalul de Urgenţă Craiova, dar, din fericire, s-au ales doar cu leziuni uşoare, ce nu au necesitat internarea.
Accidentul s-ar fi putut solda însă cu urmări mult mai grave. Zeci de părinţi ai candidaţilor care susţineau examenul de bacalaureat la Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu“ se aflau pe trotuarul din faţa unităţii de învăţământ. Au sărit cât colo când au văzut maşina venind către ei şi s-au salvat, fiind doar loviţi de bucăţi din maşina avariată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

63 COMENTARII