23.2 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltencele tin la cochetarie

Oltencele tin la cochetarie

Fustite, pantaloni scurti, bluzite cu decolteuri generoase. Vara este, cu siguranta, anotimpul preferat al barbatilor, daca tinem cont de faptul ca vestimentatia doamnelor si domnisoarelor devine sumara in aceasta perioada.


 


Sub pretextul caldurii de nesuportat, reprezentantele sexului frumos adopta pe parcursul sezonului estival tinute foarte indraznete, care acum câteva decenii ar fi fost considerate indecente. La ora actuala insa o rochie prea scurta sau un decolteu care lasa mai mult sa se vada decât sa se ghiceasca nu mai mira pe nimeni. De cum razele soarelui au inceput sa straluceasca mai puternic, urmasele Evei si-au scos din garderoba tinute care mai de care mai provocatoare, iar barbatii nu pot decât sa se bucure si sa admire. Domnii nu mai trebuie sa mearga la prezentari de moda, pentru ca o simpla plimbare prin oras intr-o zi calduroasa le ofera un adevarat regal pentru priviri.


„Cum sa nu-mi placa sa ma plimb când vad atâtea fete frumoase pe strazi? Sa stiti ca in România sunt cele mai frumoase femei“, a asigurat un domn trecut de prima tinerete. Un lucru imbucurator este faptul ca oltencele nu uita sa aiba grija de frumusetea lor. Pe timpul verii saloanele de infrumusetare au din plin de lucru. Manichiura, pedichiura, epilat, tunsori la moda sunt doar câteva dintre cerintele celor care trec pragul saloanelor. „Am observat ca, pe timpul verii, femeile isi fac mai des programari la saloanele de infrumusetare. In aceasta perioada acorda o mai mare importanta ingrijirii“, a spus Daniela Stanescu, cosmeticiana la unul dintre saloanele din Craiova.


Parerile sunt impartite


Tinutele provocatoare nu sunt totusi adecvate unei plimbari prin oras, oricât de cald ar fi afara. Acestea sunt mai degraba acceptate la o petrecere intr-un club sau chiar la o plimbare cu iubitul. In plus, exista si alte modalitati de a arata sexy fara a imbraca fuste foarte scurte sau topuri decoltate. O tinuta aleasa cu grija poate sa va puna in valoare fara a va dezgoli: un tricou mulat poate suplini cu succes un decolteu indraznet.


Daca vreti sa atrageti atentia asupra unei talii de viespe, in loc sa alegeti un tricou cu buricul la vedere, puteti opta pentru o curea. In plus, nu ar trebui sa uitati ca vestimentatia provocatoare se adreseaza in principal acelora care au o silueta de invidiat.


„Prefer tinutele sexy pentru ca stiu ca arat bine si atunci de ce sa nu ma pun in valoare? Daca as sti ca nu am ce arata, atunci bineinteles ca as purta numai fuste lungi“, a spus Andreea Stanciu, o craioveanca sigura pe ea. Parerea tinerei nu este impartasita insa de toate oltencele.


„Când termometrul arata 32 de grade Celsius este logic ca nu poti sa te imbraci in flanel pe gât, dar ar trebui totusi sa se pastreze o oarecare decenta in vestimentatie. Cred ca in ultima vreme s-a cam exagerat“, a spus Adela Iovan.


In ceea ce-i priveste pe domni, acestora nu le ramâne decât sa spere ca vremea calduroasa nu ne va parasi curând.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS