9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieCFR lansează concursul cu tema "Ziua Libertăţii de Mişcare"

CFR lansează concursul cu tema „Ziua Libertăţii de Mişcare”

Ministerul Transporturilor şi companiile de transport din cadrul acestuia marchează pe 24 septembrie – Ziua Libertății de Mișcare prin lansarea unui concurs de fotografie despre plăcerea călătoriei, despre mobilitate și despre libertatea de a călători, indiferent de mijlocul de transport ales.

“Libertatea de mișcare şi plăcerea călătoriei reprezintă cunoaştere, încredere în forțele proprii, siguranță și stimă de sine. Indiferent de mijlocul de transport ales, libertatea de mişcare este un drept fundamental incontestabil”, a declarat Iosif Szenteş, Directorul General al CFR Călători.
Concursul se va desfăşura în perioada 24 septembrie – 26 octombrie 2015, şi constă în transmiterea unor imagini foto originale care să promoveze ideea centrală a mesajului Zilei Libertății de Mișcare, pe pagina de FB a acestui eveniment. Imaginile vor fi apreciate, iar la finalul concursului vor fi desemnați câștigătorii care vor primi premii din partea companiilor de transport din cadrul MT.

Premiul oferit de CFR Călători este un bilet de călătorie cu trenul în Europa  – Interrail  Global Pass, cu valabilitatea de o lună, la clasa 1 şi  oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.
Regulamentul de participare la concursul foto şi detalii despre celelalte premii sunt disponibile pe pagina de FB a acestui eveniment: fttp:/bit.do/zlm

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS