20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieDolj: Elevii cu rezultate deosebite, premiaţi de Consiliul Judeţean

Dolj: Elevii cu rezultate deosebite, premiaţi de Consiliul Judeţean

\n

Elevii doljeni care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile desfăşurate în anul şcolar 2013-2014 au fost recompensaţi, azi, în cadrul festivităţii tradiţionale organizate de Consiliul Judeţean (CJ) Dolj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ), premiile fiindu-le înmânate de către preşedintele CJ, Ion Prioteasa.
Tot cu această ocazie, le-au fost acordate diplome de excelenţă cadrelor didactice care s-au ocupat de pregătirea tinerilor cu performanţe remarcabile la competiţiile şcolare.

În cadrul festivității organizate azi, președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a înmânat premii în bani și diplome de merit celor 86 de tineri din județ care au înregistrat performanțe notabile la olimpiade și concursuri școlare, precum și diplome de excelență celor 82 de profesori îndrumători.
În anul școlar 2013-2014, elevii doljeni au obținut, la competițiile la care au participat, un număr total de 88 de premii și mențiuni: trei la nivel internațional, precum și 10 premii I, 14 premii II, 9 premii III, 21 de mențiuni, 17 mențiuni speciale și 14 premii speciale pe plan intern.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS