20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVă plac improshow-urile?

Vă plac improshow-urile?

Improshow-ul este o noţiune destul de nouă în peisajul teatral craiovean. El este un spectacol de improvizaţie făcut de actori sau de studenţi la actorie, în funcţie de dorinţele publicului. Să vedem dacă acest fenomen a prins şi la tinerii craioveni.
Diana M., de 21 de ani: „Îmi plac foarte mult impro-show-urile; sunt foarte diferite de la un spectacol la altul. Poate ăsta este şi atuul lor: nu vezi acelaşi lucru de fiecare dată când eşti spectator şi, deci, nu ai cum să te plictiseşti“.
Ionuţ F., de 20 de ani: „Nu agreez genul acesta de teatru. Sunt mai conservator şi consider că o piesă de teatru trebuie să se desfăşoare organizat, într-un cadru specializat, unde actorii să nu fie limitaţi de spaţiu, timp sau gălăgie“.
Mariana D., de 19 ani: „Mi se pare o idee foarte bună. Păcat că uneori scena e prea mică şi nu prea le oferă libertate de mişcare actorilor. Iar, uneori, publicul nu prea cooperează. În rest, ideea e binevenită şi aduce o pată de culoare“.
George A., de 18 ani: „N-am fost niciodată să văd aşa ceva. Prefer o piesă clasică de teatru, făcută şi jucată de specialişti“.
Alin P., de 23 de ani: „E foarte bine. Cine a avut iniţiativa asta trebuie lăudat. Studenţii la Teatru au nevoie de experienţă multă şi de feedback, iar acesta nu poate veni decât din partea publicului. Aşa au ocazia să se perfecţioneze şi să înveţe din micile «sancţiuni» ale publicului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII