20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Madonna, neînfricată în sala de fitness
Diva muzicii pop, Madonna, nu se teme de nimic atunci când vine vorba de exerciţii fizice, fie ele şi experimentale. Deşi Madonna a întrerupt în urmă cu câteva luni exerciţiile cu antrenoarea ei, Tracy Anderson, starul a intrat acum într-un nou regim. Madonna nu se uită la bani atunci când vine vorba de trupul ei, iar după cum spune şi fostul ei antrenor şi iubit, Carlos Leon, este dispusă oricând să experimenteze. „Eu şi Madonna ne antrenam împreună când eram un cuplu. Câteodată urmam eu programul ei de exerciţii, alteori ea pe al meu. Este mereu foarte curioasă la tot ceea ce e nou şi în tendinţe. Madonna e acel gen de persoană care ar face orice în materie de exerciţii fizice. Acum foloseşte benzi mari şi elastice pentru un antrenament de rezistenţă, iar exerciţiile cardio le face prin dans“, povesteşte Carlos Leon.
Click News

Denis Ştefan, în rolul unui medic arab
Denis Ştefan va juca rolul unui doctor arab în „Iubire şi onoare“, noua telenovelă care va avea marea premieră în această toamnă.
Pentru rolul din această producţie, Denis Ştefan va îmbrăca din nou hainele albe de doctor, de această dată, ale unui chirurg plastician de origine arabă, Rashid Hammond, care a studiat la Facultatea de Medicină din Bucureşti: „Cred că Rashid este o persoană care încearcă şi reuşeşte cel puţin până la un punct să păstreze un echilibru între tradiţiile emiratului din care provine şi viaţa şi profesia lui din România. Rashid e un personaj care se va întâlni datorită profesiei lui cu întâmplări atât amuzante, cât şi dramatice“, spune Denis Ştefan.
Click News

Aylin Mujica se căsătoreşte
Aylin Mujica, actriţa din telenovela „Săracii tineri bogaţi“, se pregăteşte de nuntă, pentru a treia oară. Aylin a fost de curând cerută în căsătorie de actorul Gabriel Valenzuela, tatăl celui de-al treilea copil al actriţei, micuţa Violeta, de doar cinci luni.  Viitorul soţ al actriţei, care joacă şi el în telenovela „Săracii tineri bogaţi“, a comandat inelul de logodnă special din Columbia, iar bijuteria are un diamant Princess de 1,5 carate, montat în aur alb. Întrebată dacă a fost o surpriză pentru ea cererea în căsătorie, actriţa a răspuns: „Da şi nu. Cred că în acest moment un document nu ar schimba nimic din ceea ce simţim. Întotdeauna am ştiut că suntem făcuţi unul pentru celălalt, iar iubirea noastră este durabilă. Este foarte frumos că mi-a cerut să ne formalizăm relaţia. Pentru mine reprezintă încă o confirmare“.
Click News

Anya a lansat „Beautiful World“
Anya, fostă componentă a trupei Hi-Q, a lansat pe piaţa muzicală o nouă piesă,„Beautiful World“.
Noul single Anya promite să ajungă în topul preferinţelor ascultătorilor cel puţin la fel de repede ca „One“, piesă care a fost licenţiată în Marea Britanie, Benelux, Franţa, Spania, Italia, Rusia, Polonia şi Cehia.
Click News

Angelina Jolie i-a luat locul lui Tom Cruise în „Salt“
Actriţa Angelina Jolie a dărâmat mitul supremaţiei masculine în filmele de acţiune de la Hollywood, după ce a fost plătită cu 20 de milioane de dolari pentru un rol scris iniţial pentru Tom Cruise, titrează presa americană.
Este vorba despre producţia “Salt”, realizată de studiourile Sony, în care soţia lui Brad Pitt joacă rolul unui agent CIA.
Onorariul consistent al actriţei confirmă statutul său de lider în topul feminin al salariilor de la Hollywood.
„Salt“ este regizat de Phillip Noyce, care şi-a mai legat numele de pelicule printre care „Patriot Games“, „Sliver“ şi „The Bone Collector“, ultimul tot cu Jolie în rolul principal. Pelicula va rula şi în România, din 6 august.
NewsIn

Gerald Depardieu va filma în România
Actorul francez Gerard Depardieu va ajunge în luna august la Sighişoara, unde se vor face filmări la o ecranizare după nuvela „Moartea lui Ip“, de Titus Popovici. Depardieu va interpreta rolul principal, iar Dorel Vişan va juca alături de el şi de actorul Harvey Keitel.
Pelicula se numeşte „So I say“, iar acţiunea este plasată „undeva în Sighişoara, după Primul Război Mondial“. După premiera din Franţa, filmul va avea o lansare şi la Sighişoara. Filmările vor avea loc în Cetatea Medievală, în localitatea Saschiz, des vizitată de prinţul Charles, şi la Lacul Şercheş.  
NewsIn

Parodia seriei „Twiligt“ va fi lansată în luna august
Parodia seriei de pelicule cu vampiri „Twilight“, „Vampires suck“, realizată de creatorii „Meet the Spartans“ şi „Epic Movie“, Jason Friedberg şi Aaron Seltzer, va fi lansată în SUA în luna august.
Studiourile Fox au lansat deja primul trailer al peliculei în care apare o „copie“ a lui Robert Pattinson şi care conţine aluzii la caracterul homosexual al bărbaţilor lupi din „Twilight“ şi parodii la „Alice in Wonderland“. În peliculă este parodiată şi cântăreaţa Lady Gaga.
Filmul se bazează pe povestea adolescentei Becca, împărţită între iubirea pentru doi colegi. Înainte de a alege, Becca decide să rezolve o problemă cu tatăl său. În acelaşi timp, prietenii adolescentei trebuie să-şi rezolve propriile probleme amoroase, în mijlocul unui război între vampiri şi lupi.
Din distribuţie fac parte Jenn Proske, Charlie Weber, Matt Lanter, Chris Riggi, Marcelle Baer şi Ken Jeong.
NewsIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS