29.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalPărintele Raelienilor - ziarist răpit de extratereştri

Părintele Raelienilor – ziarist răpit de extratereştri

Fără nici o legătură cu scientologia şi diferită complet de toate credinţele care au apărut până acum în lume, mişcarea raelită sau raeliană, fondatoare a companiei Clonaid, a fost creată în 1973 de un ziarist francez, actualmente stabilit în Canada.
Claude Vorilhon afirma că a fost contactat – şi răpit – de extratereştri care i-au spus într-o franceză impecabilă că oamenii au fost creaţi în laboratoare de către locuitorii unei planete îndepărtate. Creatorii s-ar numi „elohimi“ – „cei pogorâţi din Ceruri“. Aşa cum povesteşte mai târziu în cartea sa, „Cartea care spune adevărul“, în timpul răpirii, Rael a stat la masă cu toţi profeţii – cu Iisus în frunte – şi a aflat totul despre Creatorii adevăraţi. După ce Elohimii i-au prelevat o celulă, l-au clonat şi i-au adus şase femei-robot foarte frumoase, bărbatul a fost trimis într-o casă superbă, în formă de sferă aurie, cu piscină, flori nemaipomenite şi mobile extraordinare. I-au spus să-şi imagineze ceva; iar Rael – care e şi muzician – s-a gândit la o melodie. Şi aşa, un om simplu a petrecut o noapte întreagă în muzică, cu mâncăruri alese şi plăceri minunate – cunoscând adevăratul Paradis. A fost trimis a doua zi înapoi, cu misiunea grea de a-i aduce pe oameni la adevărata credinţă…

Arca lui Noe – navă spaţială

Cu mulţi ani în urmă, extratereştri asemănători oamenilor au început să creeze viaţă în laborator. O parte dintre locuitorii planetei s-au scandalizat şi i-au trimis să facă experimente în altă parte – pe Terra. Aici, Elohimii au creat oameni prin clonare. Mai târziu, surprinşi de agresivitatea lor, i-au alungat din laborator în paradisul pământesc. Totuşi, mai târziu, unii Elohimi s-au unit cu femei pământence dând viaţă astfel poporului iudeu. În acest timp, pe planeta Elohimilor, un grup de opozanţi – conduşi de Satana – consideră că pe Pământ sunt create fiinţe periculoase şi propun distrugerea lor. Astfel este provocat Potopul – un bombardament atomic, în realitate. Un grup de Elohimi reuşesc să salveze câteva creaturi în Arca lui Noe (o navă spaţială de fapt). După potop, Elohimii trimit pe pământ mesageri – Moise, Iisus (născut din unirea căpeteniei Elohimilor cu o pământeancă), Budha, Mohamed şi alţii, care să le descopere adevărul, chiar dacă la început într-o formă alegorică şi misterioasă… În 1945, anul exploziei atomice de la Hiroshima şi al conceperii lui Claude Vorilhon, începe epoca Apocalipsei – „revelaţia“.

În 2035 se vor întoarce!

Rael – denumirea fiind anagrama lui Real – s-a hotărât imediat să convertească rasa umană la această credinţă. A strâns până acum în jur de 50.000 de adepţi (mulţi dintre ei, fascinaţi de ideea clonării şi a vieţii eterne, contribuind cu bani la mişcare), cei implicaţi ocupând funcţii în mişcare: Animator Adjunct, Animator, Călăuză Asistent, Călăuză Preot, Călăuză Episcop şi Călăuză Planetară sau „Călăuza Călăuzelor“. În anii 1990 s-a creat un ordin religios, numai de femei – Ordinul Îngerilor lui Rael. În acest ordin există „îngeri roşii“ (numai şase deocamdată) şi „albi“ (peste 160), cu scopul de a-l satisface sexual şi afectiv pe Rael, precum şi pe cei 39 de profeţi şi Elohimi, când aceştia se vor întoarce pe Terra. Alt scop al îngerilor este acela de a răspândi mesajul raelian în rândul femeilor care nu fac parte din mişcare.
Întoarcerea elohimilor este prevăzută pentru anul 2035, iar Raelienii intenţionează să construiască o Ambasadă pentru a-i primi pe adevăraţii Creatori…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS