Cargosud SRL recrutează şoferi de tir

AutoriCargosud SRL, companie care activează în domeniul transportului rutier intern şi internaţional de marfă, angajează şoferi profesionişti intern cimentruck şi pentru comunitatea europeană. Pe plan intern, conducatorul auto trebuie să deţină carnetul categoria C+E de minimum trei ani.
Compania caută să-şi mărească echipa pentru comunitatea europeană şi vine cu o ofertă de lucru atractivă pentru candidaţi care implică un pachet salarial motivant, mediu dinamic de lucru, costuri de transport de la şi până la camion suportate de companie şi diurnă. Pentru activitatea de transport în spaţiul intracomunitar angajaţii vor avea ocazia să lucreze cu camioane Man euro 5 şi euro 6.
Candidaţii trebuie să deţină permis de conducere C şi E, să aibă atestat profesional şi card tahograf. Seriozitatea, dorinţa de afirmare, flexibilitatea şi bunele abilităţi de comunicare reprezintă avantaje şi vor fi luate în considerare de cei care se ocupă de recrutare. De asemenea, candidaţii vor fi selecţionaţi în urma procesului de recrutare care presupune un test de conducere şi un interviu cu angajatorii.
Cargosud SRL este o firmă cu 11 ani în experienţă în domeniul transportului şi o cifră de afaceri de 11.985.500 lei, înregistrată în anul 2016. Firma are drept obiectiv de activitate mărirea flotei pentru transportul extern. Acest lucru este posibil doar cu ajutorul unei echipe de profesionişti care să dea dovadă de seriozitate, putere de muncă şi care să se implice activ în atingerea obiectivelor companiei.
Toţi cei interesaţi de un astfel de loc de muncă pot depune CV-ul la sediul companiei de pe str. Drumul Industriilor nr. 64, Craiova. De asemenea, aplicări se pot face pe adresa de e-mail: office@cargosud.ro. Informaţii suplimentare pot fi oferite la numărul de telefon: 0758/244.048.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 24 aprilie 2018

Top