20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDăncilă, primită la Alba Iulia de protestatari care i-au strigat „Demisia! Rușine să vă fie!”

Dăncilă, primită la Alba Iulia de protestatari care i-au strigat „Demisia! Rușine să vă fie!”

Premierul Viorica Dăncilă a fost întâmpinată la Alba Iulia de protestatari care i-au strigat ”Demisia! Rușine să vă fie!”, scrie Hotnews.

Incidentul a avut loc înainte ca Dăncilă să depună o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazul din Alba Iulia. Guvernul se va reuni joi, la ora 10.30, într-o ședință solemnă care va avea loc în Sala Unirii de la Alba Iulia. Săptămâna trecută, premierul Viorica Dăncilă a stârnit un val de critici după ce a organizat un prânz de lucru în Sala Tronului din fostul Palat Regal. Sala Unirii, locul în care, în 1918, a fost proclamată Unirea Transilvaniei cu România, a intrat în reabilitare în primăvara acestui an și este închisă pentru public. Aceasta va putea fi vizitată în 1 și 2 decembrie.

Înaintea ședinței, Dăncilă urma să viziteze Monumentul Unirii din Alba Iulia, după care va avea programată o întrevedere cu Înaltpreasfințitul Părinte Irineu Pop, Arhiepiscop al Arhiepiscopiei Alba-Iulia.

La ora 10.30 este programată ședință solemnă de guvern la Sala Unirii din Cetatea Alba Carolina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS