10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCât de greu ajunge un actor român la Hollywood? Maia Morgenstern despre rolul din Patimile lui Hristos

Cât de greu ajunge un actor român la Hollywood? Maia Morgenstern despre rolul din Patimile lui Hristos

Maia Morgenstern (Foto: Hotnews)
Maia Morgenstern
(Foto: Hotnews)

După 14 ani de la apariția filmului ”Patimile lui Hristos”, actrița Maia Morgenstern consideră că timpul i-a vindecat sufletul după ce a fost criticată pentru rolul Fecioarei Maria, în pelicula regizată de Mel Gibson.”M-am întrebat de ce îmi e așa de greu să vorbesc, de ce trebuie să îmi fie frică, de ce să mi se strângă sufletul, de ce să trebuie să iau poziție defensivă?” a adăugat actrița, pentru Hotnews. Ea a spus că a primit și foarte multă dragoste, în timp verificată, din partea oamenilor. ”Am fost iubită și mi-am atras critici în același timp. Rămâne bucuria de a fi făcut un rol, un personaj, o poveste…”

Maia Morgenstern a explicat de ce este atât de greu pentru un actor român să ajungă la Hollywood. ”Se apără foarte bine. Ei sunt artiști și își apără locul. E lumea lor”, susține una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Ea  s-a referit, totodată, și la perioadele critice ale teatrului. ”Au fost momente când am jucat și pentru doi spectatori. (..) Publicul nostru ne-a cerut adevărul. Dacă este o minciună și o prefăcătorie, probabil că nu va impresiona”,a povestit actrita intr-un interviu video,prezentat de Hotnews.ro.

Maia Morgenstern a vorbit despre premiera pe care o pregătește ”Magnolii de oțel” (o comedie dulce-amară, unde joacă alături de alte actrițe cunoscute), dar și despre Festivalul internațional de Teatru Idiș – aflat în plină desfășurare, la București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS