14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProcurorii au cerut închisoare pe viaţă pentru femeia acuzată că a ucis o tânără doljeancă aruncând-o în faţa metroului

Procurorii au cerut închisoare pe viaţă pentru femeia acuzată că a ucis o tânără doljeancă aruncând-o în faţa metroului

Procurorii au cerut, la ultimul termen de judecată în procesul crimei de la metrou, închisoare pe viaţă pentru Magdalena Şerban, femeia acuzată că a ucis o tânără doljeancă aruncând-o în faţa metroului. „Noi apreciem că a acţionat cu intenţie, a prevăzut urmările. Vă solicităm să aveţi în vedere criteriile generale. A săvârşit acţiunile contra vieţii într-o modalitate extrem de gravă din care rezultă ferocitatea şi cruzimea inculpatei. Pe latura penală, noi solicităm pedeapsa în detenţie de 10 ani pentru tentativă de omor. Pentru omor, solicităm condamnare detenţine pe viaţă şi pedepse accesorii”, a spus procurorul în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti.
La rândul său, în ultimul cuvânt din proces, Magdalena Şerban a spus în faţa instanţei că şi pentru ea a fost o traumă tragedia de la metrou şi că încă este şocată. Şerban a spus că regretă ce a făcut şi că vrea factură dacă va plăti daune morale, ea fiind gestionar.
În apărarea sa, avocatul Magdalenei Şerban a precizat că, deşi femeia „pare normală”, are nevoie de ajutor pentru că în momentele de delir, are „tendinţe de ucidere”.
Iubitul fetei care a murit, după ce Magdalena Şerban a împins-o, a declarat că întâmpină greutăţi de când ea nu mai e. El îi cere Magdalenei Şerban daune în valoare de 100.000 de euro.
Apărătorul Alexandrei Anne-Mary Costache, fata care a reuşit să se salveze, a spus că tânăra cere despăgubiri materiale şi morale, ea încă fiind consiliată psihologic.

Magdalena Şerban a fost arestată preventiv la finele anului 2017, pentru că a împins două tinere în faţa metroului, una dintre acestea decedând în urma impactului cu trenul, cealaltă reuşind să se salveze la timp. Femeia a fost supusă unei expertize psihiatrice, care s-a încheiat în luna februarie 2018. Expertiza psihiatrică efectuată Magdalenei Şerban a dovedit că aceasta poate răspunde penal, au precizat, pentru Medifax, surse judiciare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS