17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBritish Airways anunţă că într-o lună îşi va anula zborurile către Iran

British Airways anunţă că într-o lună îşi va anula zborurile către Iran

Compania aeriană britanică British Airways a anunţat joi că într-o lună îşi va anula zborurile către Iran, care nu mai au sens în contextul intrării în vigoare a sancţiunilor americane împotriva Teheranului, informează Agerpres, citând  AFP.

Într-un comunicat, British Airways a explicat că a decis suspendarea zborurilor sale între Londra şi Teheran, precizând că, în prezent, nu mai sunt viabile din punct de vedere comercial.

Transportatorul le-a prezentat scuze călătorilor care intenţionau să meargă în Iran şi a indicat că discută cu companii aeriene partenere în scopul de a propune noi rezervări clienţilor respectivi. British Airways va putea propune alternativ o rambursare a costului biletelor sau posibilitatea de a devansa zborul, a precizat compania.

Ultimul zbor către Teheran va avea loc pe 22 septembrie şi cel provenit din capitala iraniană – pe 23 septembrie.

Compania îşi reluase zborurile directe către Iran în urmă cu doi ani, în contextul în care sancţiunile împotriva Iranului erau relaxate, reaminteşte BBC.

În afară de British Airways, Iranul este deservit şi de alte companii europene, precum Air France, Lufthansa sau Alitalia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS