11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn nou incident la Poliţia Gorj: Anchetă deschisă după ce un agent a fost fotografiat dormind în timpul serviciului

Un nou incident la Poliţia Gorj: Anchetă deschisă după ce un agent a fost fotografiat dormind în timpul serviciului

Este anchetă la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Gorj, după ce un agent despre care se presupune că este din Motru a fost fotografiat în timp ce dormea în autospeciala Poliţiei Rutiere, imaginea fiind postată pe facebook, scrie Mediafax.

Un bărbat a postat pe facebook o fotografie în care apar doi poliţişti într-o autospecială, unul dintre ele părând că doarme. Gorjeanul a spus că poza a fost făcută în Motru, aproape de Judecătorie.

„Poliţia de la Motru, aseară la 3 (în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică – n.r.), aşa verificau ei actele unei maşini. Unul dormea şi celălalt căuta pe telefon cum se verifică o asigurare de bg (Bulgaria – n.r.). Ruşine Poliţia Română”, a scris bărbatul pe facebook.

Cel care a făcut postarea pe facebook a declarat, duminică, pentru Mediafax, că fratele său a fost cel oprit de poliţişti şi a văzut că unul dintre agenţi doarme în maşină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS