5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAcţiuni ale poliţiştilor de la transporturi

Acţiuni ale poliţiştilor de la transporturi

 

În perioada  13 – 20 aprilie, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi – I.G.P.R., polițiștii de la transporturi din toată țara au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare.

Astfel, polițiștii au efectuat controale în 326 de stații de cale ferată şi au patrulat în 608 trenuri de călători.

În urma verificărilor, au fost depistate 6 persoane date în urmărire națională și 7 minori lipsiți de supraveghere, care au fost predați familiilor sau internați în centrele de plasament.

De asemenea, polițiștii au identificat 2 persoane cu afecțiuni psihice, care au fost internate în unităţi spitaliceşti și 14 vânzători ambulanţi neautorizaţi.

Polițiștii au întocmit 49 de dosare penale, în cadrul cărora se fac cercetări pentru comiterea a 59 de infracțiuni, majoritatea de contrabandă, evaziune fiscală, furt și infracțiuni la regimul circulației rutiere.

De asemenea, polițiștii au depistat în flagrant delict 29 de persoane bănuite de comiterea de infracțiuni. În dosarele penale instrumentate, 5 persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.385 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS