20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBrazilia: O maşină a intrat într-un grup de pietoni. Un bebeluş a murit şi 15 persoane au fost rănite

Brazilia: O maşină a intrat într-un grup de pietoni. Un bebeluş a murit şi 15 persoane au fost rănite

Un bebeluş a murit, iar alte 15 persoane au fost rănite, după ce un vehicul a intrat în mulţime în zona plajei Copacabana, din oraşul brazilian Rio de Janeiro, potrivit abcnews.go.com. Şoferul susține că a suferit o criză de epilepsie, a anunțat poliția. Mașina a lovit în plin oamenii aflaţi pe trotuar. Răniții au fost transportați la spitale.
Imaginile prezentate de presa braziliană, cu numeroase victime întinse pe trotuar, au stârnit temeri că ar putea să fie vorba de un nou atac terorist, după modelul celor comise în diferite orașe din lume.
Nu există indicii că incidentul rutier de la Copacabana ar fi fost unul deliberat, informează Reuters, care citează autoritățile locale.

Presa a relatat că şoferul a fugit de la locul faptei, însă a fost în scurt timp reţinut. Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că a suferit o criză de epilepsie și că a pierdut controlul volanului. Medicamente pentru această boală au fost găsite în maşină.

https://www.youtube.com/watch?v=zRcx7iOFK3M

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS