6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCelebru fotograf, acuzat de hărțuire sexuală

Celebru fotograf, acuzat de hărțuire sexuală

Celebrul fotograf Mario Testino este acuzat de hărțuire sexuală de 13 persoane citate într-un articol din New York Times, scrie News.ro

Acest nou episod, care a cuprins lumea industriei de divertisment, mass-media şi politica după dezvăluirile făcute de către cotidianul The New York Times despre Harvey Weinstein, îl include şi pe un alt fotograf de modă Bruce Weber.

Într-o declaraţie transmisă AFP, directorul general al grupului de presă Condé Nast (care cuprinde Vogue, Vanity Fair şi GQ), Bob Sauerberg, şi directorul artistic Anna Wintour, au afirmat că iau „foarte în serios” aceste acuzaţii.

Ei au luat decizia de a nu mai colabora cu niciunul dintre fotografi „până la noi ordine”.

De origine peruană, Mario Testino, în vârstă de 63 de ani, a fotografiat în cei peste 40 de ani de carieră zeci de campanii publicitare pentru marile case de modă iar imaginile sale au apărut în cele mai prestigioase reviste, în special în Vogue.

El este cel care a realizat fotografia jucătoarei de tenis Serena Williams cu bebeluşul ei pentru coperta din februarie a revistei, care a fost dată publicităţii săptămâna aceasta.

El a semnat şi portrete ale celebrităţilor, printre care fotografia oficială de logodnă a prinţului William cu Kate Middleton, precum şi o serie de clişee cu prinţesa Diana în 1997, publicate în revista Vanity Fair.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS