11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateComisia de administrație din Senat: Raport de respingere proiectului de consacrare a zilei de 15 martie ca sărbătoare a comunității maghiare

Comisia de administrație din Senat: Raport de respingere proiectului de consacrare a zilei de 15 martie ca sărbătoare a comunității maghiare

Comisia pentru administrație din Senat a acordat, marți, cu majoritate de voturi, raport de respingere inițiativei legislative prin care se propune ca ziua de 15 martie să fie consacrată ca sărbătoare a comunității maghiare din România iar angajații maghiari să primească o zi liberă pentru a participa la manifestări, informează Agerpres.
Inițial, proiectul a primit, în luna iunie, raport de admitere din partea comisiilor de specialitate din Senat. În octombrie, plenul Senatului a retrimis propunerea legislativă comisiilor de resort.
De asemenea, actul normativ prevede că Societatea Română de Televiziune și Societatea Română de Radiodifuziune pot transmite, în cadrul unor emisiuni speciale, aspecte de la aceste manifestări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS