11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePostare pe Facebook a unei românce din Las Vegas: Fiul meu a fost împuşcat în timpul atacului armat

Postare pe Facebook a unei românce din Las Vegas: Fiul meu a fost împuşcat în timpul atacului armat

O româncă din Las Vegas susţine, într-o postare pe Facebook, că fiul sau, în vârstă de 24 de ani, a fost rănit în atacul armat de luni, soldat cu 50 de morţi şi peste 400 de răniţi. Potrivit informaţiilor de pe pagină să de Facebook, mama tânărului ar lucra în acelaşi hotel în care a fost cazat şi autorul atacului, Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, scrie News.ro, potrivit Hotnews. Autorităţile nu au anunţat deocamdată, oficial, dacă vreun român se află pe lista victimelor.

„Nu postez lucruri personale pe Facebook, dar chiar am nevoie de ajutor. Vă rog să vă rugaţi pentru fiul meu, care a fost împuşcat în timpul atacului din Las Vegas. Chiar în aceste momente se află într-o stare critică în sala de operaţii şi ar aprecia toate rugăciunile voastre”, este mesajul postat de femeie pe Facebook.

Cel puţin 50 de persoane au murit, iar peste 400 de persoane au fost rănite, luni dimineaţă, în timpul unui concert de muzică country din Las Vegas, la Hotelul Mandalay Bay, unde un bărbat a deschis focul de la etajul 32 al cazinoului, relatează Reuters. Atacatorul, un localnic de 64 de ani, a fost găsit mort în camera să de hotel. Potrivit unei postări pe facebook, citată de News.ro, printre răniţi s-ar află şi un tânăr român.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS