5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul finanţelor şi-a dat demisia din funcţia de membru CA al Nuclearelectrica

Ministrul finanţelor şi-a dat demisia din funcţia de membru CA al Nuclearelectrica

Nuclearelectrica informează actionarii şi investitorii că Ionuţ Mişa şi-a dat demisia din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie (CA), demisie înregistrată în dată de 29 iunie, informează HotNews.ro. Demisia lui Ionuţ Mişa survine că urmare a numirii acestuia în funcţia de Ministru al Finanţelor Publice

Ionuţ Mişa fusese numit în funcţia de membru provizoriu în Consiliul de Administraţie al SNN prin Hotărârea nr.2/24.04.2017 a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor SNN pe o perioada de 4 luni începând cu dată de 26 aprilie 2017.

Ionuţ Mişa este cel care în ziua învestirii în funcţia de ministru al finanţelor a afirmat că va fi desfiinţat Pilonul II de pensii, declaraţie care a fost contrazisă după doar câteva ore de către premierul Mihai Tudose şi şeful PSD Livu Dragnea. După această declaraţie, piaţă bursieră a fost dată peste cap, iar multe dintre companiile listate pe bursă, inclusiv cele energetice, au înregistrat pierderi totale de sute de milioane de lei. Şi Nuclearelectrica este una dintre companiile listate pe bursă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS