Camionul implicat în accidentul cu militari a fost scos din râpă după o intervenţie de 5 oreCamionul implicat în accidentul de la Dâmbovicioara – Valea Urdii, în care trei militari au murit a fost scos, sâmbătă, din râpa adâncă de 40 de metri, în urma unei operaţiuni care a durat 5 ore, iar pentru acest lucru, traficul pe DN 73 a fost blocat, transmite Mediafax.

UPDATE 13:53 Camionul implicat în accidentul cu militari a fost scos din râpă după o intervenţie de 5 ore

Camionul implicat în accidentul de la Dâmbovicioara – Valea Urdii, în care trei militari au murit a fost scos, sâmbătă, din râpa adâncă de 40 de metri, după o operaţiune care a durat mai bine de cinci ore, transmite corespondentul MEDIAFAX. După o operaţiune de cinci ore, camionul implicat în accidentul în care trei militari au murit, a fost scos din râpa adâncă de 40 de metri.


Traficul rutier a fost blocat pentru a permite scoaterea camionului. Conform poliţitilor, traficul rutier a fost redirecţionat pe ruta ocolitoare Câmpulung – DN72A – Târgovişte – DN71 -Pucioasa – Braşov şi retur.


Comenteaza acum

Alte stiri

1 decembrie 2017

La mulţi ani, România !

  Vineri, 1 decembrie se implinesc 99 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România. Aproximativ 3.500 de militari şi specialişti din MApN, MAI şi SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, din care 50 de

Sumarul ediției de sâmbătă, 1 iulie 2017

Top