6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Locurile de agrement, verificate de poliţişti

Craiova: Locurile de agrement, verificate de poliţişti

11 poliţişti  de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Dolj au organizat şi executat, ieri, o acțiune în domeniul siguranța cetățeanului, procedând la verificarea locurilor de agrement, respectiv ștranduri și piscine, situate în municipiul Craiova.
 
Polițiștii au verificat 6  locuri de agrement, 12 persoane fizice, ocazie cu care au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale conform prevederilor  Legii nr. 12/1990, respectiv Legii nr. 8/1996, valoarea totală a sancţiunilor aplicate de către polițiștii de la Economic fiind de 43.000 de lei.
Totodată, oamenii legii au confiscat mărfuri  în valoare de 700 de lei.
Spre exemplu,  cu ocazia controlului efectuat la punctul de lucru al unei S.C. din mun. Craiova, s-a constatat că societatea deținea mai multe sticle de băuturi alcoolice, pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă.
Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 de lei conform Legii nr. 12/1990 rep., dispunându-se totodată confiscarea băuturilor alcoolice, în valoare de 200 de lei, pentru care nu s-au prezentat documente de proveniență.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS