20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCarmen Dan: Eu şi colegii mei miniştri venim în continuare şi ne facem treabă la ministere

Carmen Dan: Eu şi colegii mei miniştri venim în continuare şi ne facem treabă la ministere

Sunt în asentimentul colegilor mei şi noi în continuare venim şi ne facem treaba la ministerele pe care le conducem, chiar dacă în plan politic s-a ajuns la o situaţie complicată pe care nici miniştrii, nici PSD, nu au generat-o”, a afirmat vineri ministrul de Interne, Carmen Dan, într-o conferinţă de presă la sediul ministerului.

Cele mai importante declaraţii ale lui Carmen Dan:

In ultimele zile am primit foarte multe mesaje, atat de la cetateni, cat si de la angajati ai MAI. In acele mesaje mi se puneau o serie de intrebari referitoare la activitati pe care noi le-am inceput. Unele dintre acele mesaje exprimau dorinta de a continua.

Am considerat important sa transmit un mesaj de stabilitate. Aseara la o conferinta de presa la Palatul Victoria s-a indus ideea ca ministrii nu sunt la ministere.

Pe mine nu m-a sunat nimeni. Sunt in asentimentul colegilor mei si noi in continuare venim si ne facem treaba la ministerele pe care le conducem, chiar daca in plan politic s-a ajuns la o situatie complicata pe care nici ministrii, nici PSD, nu au generat-o.

Reamintim ca o mare parte dintre ministrii Cabinetului Grindeanu si-au depus saptamana aceasta demisiile. Premierul Sorin Grindeanu a anuntat din nou, joi seara, ca nu demisioneaza si ca ii da termen pana luni lui Liviu Dragnea „sa isi asume responsabilitatea acestei crize” si sa demisioneze impreuna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS