10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul Sănătăţii: Directorul Institutului Cantacuzino şi-a dat demisia

Ministrul Sănătăţii: Directorul Institutului Cantacuzino şi-a dat demisia

Ministerul Sănătăţii, Florian Bodog, a anunţat că directorul Institutului Cantacuzino, Alexandru Vladimirescu, şi-a dat demisia şi că marţi va numi un alt manager, care trebuie să rezolve toate problemele instituţiei, informează HotNews.ro, citând News.ro. Bodog a precizat că îl va susţine pe noul manager să obţină toate autorizaţiile necesare, acum Institutul Cantacuzino nemaiavând niciuna.

„Momentan, Institutul Cantacuzino nu are conducere. Este a două decizie pe care trebuie să o iau în cursul zilei de astăzi – numirea managerul de la Institutul Cantacuzino. Managerul şi-a dat demisia după trecerea institutului de la Cercetare la Sănătate, deci va trebui să numesc pe cineva azi. În ceea ce priveşte Spitalul Sfântul Pantelimon, cine a greşit, trebuie schimbat. La Cantacuzino, . Voi fi alături de orice manager care doreşte să rezolve problemele de acolo”, a spus ministrul Sănătăţii, care a participat la Internaţional Health Forum, organizat de Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România.

Ministrul Sănătăţii a precizat că rezolvarea situaţiei de la Institutul Cantacuzino este o prioritate pentru el în acest mandat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS