Șeful diplomației britanice: SUA ar putea ataca din nou regimul sirianMinistrul de externe britanic, Boris Johnson, a declarat că SUA ar putea ataca din nou poziții ale regimului președintelui sirian Bashar al-Asad, într-un articol publicat duminică în cotidianul The Sunday Telegraph, informează Agerpres.

‘SUA au lovit și, desigur, ar putea lovi din nou. Acest lucru creează o ambiguitate care ar trebui să atârne greu peste mințile vinovate de la Damasc”, a apreciat șeful diplomației britanice în ziarul citat, preluat de EFE.


Johnson îl califică pe Al-Assad drept “arhiterorist” și asigură că Marea Britanie și aliații săi vor strânge dovezi pentru “a-i judeca pentru crime de război pe cei vinovați” de prezumtivul bombardament cu arme chimice din 4 aprilie din Siria, agresiune care a determinat Washingtonul să lanseze 59 de rachete de croazieră asupra unei baze siriene ca represalii.


Comenteaza acum

Alte stiri

20 septembrie 2017

Horoscop

Berbec Vor fi multe de pus la punct, iar răbdarea nu va fi punctul forte în această perioadă. Încercaţi să nu fiţi încăpăţânat şi, mai ales, nu daţi curs pornirilor impulsive, care pot determina apariţia unor neînţelegeri cu partenerul de
8 septembrie 2017

Horoscopul de weekend

Berbec E posibil să nu mai îmbrăcați în haine idealiste relaţia afectivă în care sunteți implicat, să deveniți conştient că orice parteneriat are fisurile, dramele şi punctele lui slabe, pe care sunteți dator să le aflați şi să le supliniți.
5 septembrie 2017

Horoscop

Berbec Primiţi musafiri din altă localitate şi sunteţi nevoit să vă schimbaţi complet programul. Oaspeţii vă roagă să-i însoţiţi pentru rezolvarea unor probleme urgente de sănătate. În partea a doua a zilei, un prieten apropiat vă dă o veste ...

Sumarul ediției de duminică, 16 aprilie 2017

Top