Șeful diplomației britanice: SUA ar putea ataca din nou regimul sirianMinistrul de externe britanic, Boris Johnson, a declarat că SUA ar putea ataca din nou poziții ale regimului președintelui sirian Bashar al-Asad, într-un articol publicat duminică în cotidianul The Sunday Telegraph, informează Agerpres.

‘SUA au lovit și, desigur, ar putea lovi din nou. Acest lucru creează o ambiguitate care ar trebui să atârne greu peste mințile vinovate de la Damasc”, a apreciat șeful diplomației britanice în ziarul citat, preluat de EFE.


Johnson îl califică pe Al-Assad drept “arhiterorist” și asigură că Marea Britanie și aliații săi vor strânge dovezi pentru “a-i judeca pentru crime de război pe cei vinovați” de prezumtivul bombardament cu arme chimice din 4 aprilie din Siria, agresiune care a determinat Washingtonul să lanseze 59 de rachete de croazieră asupra unei baze siriene ca represalii.


Comenteaza acum

Alte stiri

12 decembrie 2017

Horoscop

Berbec Aveţi grijă cum încercaţi să distrageţi unui prieten atenţia de la suferinţa sa. Umorul, deşi e binevenit cu alte ocazii, s-ar putea să-l irite şi mai tare, semn că nu v-aţi ales cele mai potrivite glume. Nu trebuie să
11 decembrie 2017

Horoscop

Berbec Este o zi bună penru a încheia contracte sau pentru semnarea unor documente oficiale. Relaţiile cu cei din jur ar trebui să fie foarte bune şi aveţi şanse de reuşită în afaceri. Aveţi ocazia să luaţi hotărâri bune pentru

Sumarul ediției de duminică, 16 aprilie 2017

Top