19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE - Suedia: Un camion a intrat în mulțimea de pe o stradă din centrul orașului Stockholm. Trei morţi şi mai mulţă răniţi (GALERIE FOTO)

UPDATE – Suedia: Un camion a intrat în mulțimea de pe o stradă din centrul orașului Stockholm. Trei morţi şi mai mulţă răniţi (GALERIE FOTO)

UPDATE ORA 18:19 Politia suedeza precizează că nicio persoană nu a fost arestată deocamdată în legatură cu acest incident, anunţă HotNews.ro.

UPDATE ORA 17:15 Poliția suedeză suspectează un atac terorist în cazul incidentului în care un camion a intrat vineri în mulțimea de pe o stradă comercială din centrul capitalei Stockholm, omorând cel puțin două persoane și rănind alte câteva, transmite DPA.

Camionul a lovit mai multe persoane și s-a izbit într-un magazin în apropiere de respectiva stradă pietonală.

Poliția suedeză a mai precizat că a primit informații privind posibile focuri de armă, dar că nu există încă o confirmare.

Ora 16:27 Un camion a intrat vineri în mulțimea de pe o stradă comercială din centrul orașului Stockholm, relatează presa suedeză, citată de Agerpres.

Potrivit poliției, mai multe persoane au fost rănite.

„Un vehicul a rănit mai multe persoane pe (strada) Drottningatan”, a declarat pentru Reuters purtătoarea de cuvânt a poliției, Towe Hagg.

Postul public de radio a relatat că trei persoane au murit în incident, potrivit Reuters.

Incidentul s-a produs în jurul orei 16.00 (ora României) în apropierea unui mare magazin, la intersecția dintre o mare arteră și cea mai frecventată stradă pietonală din capitala Suediei, relatează și AFP, citând poliția.

Echipaje ale poliției au fost trimise la fața locului.

Zona a fost eliberată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS