11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCurtea de Apel Bucureşti decide dacă retrimite procurorilor dosarul privind autorizaţiile ilegale de la Colectiv

Curtea de Apel Bucureşti decide dacă retrimite procurorilor dosarul privind autorizaţiile ilegale de la Colectiv

Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa se pronunte, astăzi, asupra cererii avocatilor lui Cristian Popescu Piedone ca dosarul autorizatiilor ilegale pentru clubul Colectiv sa fie retrimis procurorilor. Decizia va fi definitiva. Daca magistratii Curtii de Apel Bucuresti resping contestatiile lui Piedone si ale celor trei functionare din primarie. procesul urmeaza sa inceapa, pe fond, la Tribunalul Bucuresti, potrivit News.ro, citat de hotnews.ro.

„Ce dispozitie legala a incalcat clientul meu? Parchetul ar trebui sa refaca urmarirea penala. Rechizitoriul trebuie restituit pentru refacerea lui. Abuzul in serviciu nu poate fi retinut pentru clientul meu, DNA nu era competenta sa instrumenteze cazul si rechizitoriul  trebuie refacut de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4”, a sustinut aparatorul lui Piedone.

De cealalta parte, avocatii partilor civile au cerut judecatorilor sa respinga contestatiile, ca nefondate. Procurorul DNA a cerut si el respingerea contestatiilor ridicate de aparatorii fostului primar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS