17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Poliţia nu anchetează suspiciunea de fraudă de la Agenţia „Baum Bet”, din Muşeteşti

Gorj: Poliţia nu anchetează suspiciunea de fraudă de la Agenţia „Baum Bet”, din Muşeteşti

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj nu face verificări în legătură cu presupusa fraudă produsă la Agenţia loto „Baum bet”, din comuna Muşeteşti. Aproximativ 20 de  localnici ai comunei au revenidcat câştiguri de câteva milioane de lei, după ce au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la loteria din Grecia.

Reprezentanţii Baum Bet susţin că site-ul agenţiei nu se actualizase ca urmare a trecerii la ora de vară şi câştigătorii ar fi profitat de acest lucru, jucând la loto, la o oră după ce extragerea din Grecia avusese loc. Cetăţenii au mers însă să îşi revendice premiile, iar din casieria agenţiei, din Muşeteşti, au fost achitate câteva zeci de mii de lei.

Reprezentanţii Baum Bet SRL susţin că la mijloc ar fi vorba de o fraudă şi că vor depune o plângere la poliţie. „În momentul de faţă nu are loc nici un fel de cercetare, în legătură cu situaţia de la Muşeteşti. Nu a fost depusă, deocamdată, nici un fel de plângere în acest caz”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS