5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE - Italia: Doi români răniţi, în urma prăbuşirii unui pod pe o autostradă

UPDATE – Italia: Doi români răniţi, în urma prăbuşirii unui pod pe o autostradă

UPDATE 18:43  Doi muncitori români au fost răniţi în urmă prăbuşirii podului, afirmă surse citate de cotidianul La Repubblica. Cei doi răniţi sunt doi muncitori români în vârstă de 56, respectiv 46 de ani. Ei lucrau la întreţinerea podului prăbuşit. Cei doi români au fost transportaţi cu elicoptere-ambulanţă la Spitalul Torrette din Ancona. Au căzut de la înălţimea de cinci-şase metri, dar nu sunt în stare gravă.

Cele două persoane decedate sunt doi cetăţeni italieni – Emidio D., în vârstă de 60 de ani, şi soţia sa, Antonella V., în vârstă de 54 de ani. Ei se aflau în autoturismul marca Nissan Qashqai care a fost strivit de pod în momentul prăbuşirii.

16:20 Un pod s-a prăbuşit, joi după-amiază, pe o autostradă din nord-estul Italiei, cel puţin un autovehicul fiind prins sub structura căzută, existând informaţii că cel puţin două persoane au murit, relatează presa italiană, citată de Mediafax. Incidentul a avut loc pe Autostrada A14, la Kilometrul 235+800m, în zona Camerano (Ancona), pe segmentul Loreto-Ancona Sud. Potrivit ziarului Il Messaggero, cel puţin o maşină a fost prinsă sub podul prăbuşit, iar o persoană a murit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS