20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCaraş-Severin: A condus o maşină fără permis, apoi a şantajat proprietarul să i-o restituie

Caraş-Severin: A condus o maşină fără permis, apoi a şantajat proprietarul să i-o restituie

Tupeu maxim din partea unui tânăr de doar 18 ani din Reșița, pentru care s-a ales cu dosar penal şi riscă să ajungă după gratii.

Poliţiştii din Caraş-Severin au fost sunaţi de un bărbat din oraşul Reşiţa care reclama faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce era parcat pe strada Timișoarei din Reșița. În acelaşi timp, omul le-a mai spus polițiștilor că o persoană necunoscută îi solicită prin intermediul unei rețele de socializare, suma de 2000 de lei, pentru a-i înapoia autoturismul furat. Polițiștii au demarat o anchetă, iar în urma investigațiilor efectuate au reușit identificarea autorului. Hoţul tupeist era un tânăr de 18 ani, din Reșița, care nu avea nici permis de conducere. Poliţiştii au întocmit pe pe numele său un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, șantaj și conducere fără permis. Oamenii lgii au recuperat şi maşina, pe care au restituit-o proprietarului. Hoţul şantajist este cercetat deoarece poliţiştii au bănuiala că individul nu ar fi la prima infracţiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS