14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE - A cincea zi de proteste: Mii de oameni protestează în Piaţa Victoriei

UPDATE – A cincea zi de proteste: Mii de oameni protestează în Piaţa Victoriei

UPDATE 21:30 În jur de 90.000 de oameni, cifră estimată de reprezentanți ai Poliției, protestează în aceast seară, după ora 21.00, în Piața Victoriei din Capitală, în fața sediului Guvernului.

UPDATE 20:37  La protestul din Piața Victoriei, în fața Guvernului, sunt circa 20.000 de persoane. Jandarmii au scos din rândul protestatarilor din Piața Victoriei, vineri seară, un bărbat care se manifesta violent, reprezentanții forțelor de ordine fiind sesizați de alți participanți la manifestație, au declarat, pentru Agerpres, surse oficiale.

UPDATE 19:48 Circa 10.000 de oameni se află, la această oră, în faţa Guvernului. Polițiștii rutieri au luat decizia să închidă traficul pe șoseaua Kiseleff, din zona străzii arh. Ion Mincu, și pe bulevardul Aviatorilor, pe ambele sensuri de acces înspre Piața Victoriei, de la statuia Aviatorilor, a anunțat, pentru Agerpres, Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

UPDATE 19:32 La această oră, peste 5000 de oameni se află în Piaţa Victoriei.

Peste 3.000 de persoane s-au adunat deja în Piaţa Victoriei din Capitală. Oamenii suflă în vuvuzele, iar şoferii care trec prin zonă claxonează în semn de susţinere, scrie Hotnews. În mijlocul pieţei sunt cutii de unde protestatarii îsi pot lua pancarte cu mesaje deja scrise. Alături este un mic atelier unde oamenii îşi pot scrie propriul mesaj pe foi albe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS