13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn avion s-a prăbuşit într-un râu sub privirile a mii de oameni

Un avion s-a prăbuşit într-un râu sub privirile a mii de oameni

Un bărbat şi o femeie şi-au pierdut viaţa, după ce avionul de mici dimensiuni în care se aflau s-a prăbuşit în apele râului Swan din Perth, în timpul festivităţilor prilejuite ieri cu ocazia zilei naţionale a Australiei, sub pivirile miilor de oameni prezenţi la eveniment.
Pilotul Peter Lynch, de 52  de ani, şi pasagera din avionul Grumman G-73 “Mallard” nu au putu fi salvaţi, deşi echipajele de salvare au intervenit rapid, potrivit www.theguardian.com.
Accidentul fatal s-a petrecut în timpul unui miting aviatic, iar autorităţile au întrerupt toate evenimentele, la care erau aşteptaţi peste 300.000 de oameni, după ce trupurile celor două persoane aflate la bord au fost scoase la suprafaţă fără suflare.
Când motorul s-a oprit, avionul zbura în tandem şi apoi s-a scufundat perpendicular în apă. Impactul a fost atât de puternic, încât aeronava s-a rupt în două bucăţi. Epava avionului a rămas în apă mai multe ore la cererea anchetatorilor, care au declanşat o investigaţie pentru elucidarea condiţiilor în care s-a petrecut această tragedie.

https://www.youtube.com/watch?v=9I1M5oOmXOk

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS