19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateToate drumurile naționale și autostrăzile din zona de nord a Bulgariei sunt închise

Toate drumurile naționale și autostrăzile din zona de nord a Bulgariei sunt închise

Autorităţile de frontieră bulgare au anunţat că  începând din această dimineață, toate drumurile naționale și autostrăzile din zona de nord a Bulgariei sunt închise pe toate direcțiile, pentru toate tipurile de mijloace de transpor, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră Română.
În același timp, circulația din/spre orașele Ruse, Silistra și Dobrici din R. Bulgaria este închisă pentru toate categoriile de mijloace de transport, precum și circulația vehiculelor de marfă din zona Calafat – Vidin, către interiorul Bulgariei.
Şoferii trebuie să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi în situaţia în care doresc să plece la un drum să se informeze permanent cu privire la starea tronsolului de drum pe care urmează să îl parcurgă.
Conducătorii auto trebuie să adopte o manieră calmă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehicululelor, să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare, să utilizeze preponderent frâna de motor şi să evite efectuarea depăşirilor, care în asemenea condiţii meteo-rutiere se dovedesc extrem de periculoase.
Poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor de vehicule să circule cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS