14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCadavrul găsit în Munţii Făgăraş aparţine unuia dintre cei doi fraţi dispăruţi acum o săptămână

Cadavrul găsit în Munţii Făgăraş aparţine unuia dintre cei doi fraţi dispăruţi acum o săptămână

Cadavrul găsit în Munţii Făgăraş aparţine unuia dintre cei doi fraţi din judeţul Mureş, care au dispărut, pe 12 noiembrie, în zona Valea Sâmbetei, informează Mediafax. Acesta a fost găsit sâmbătă, de jandarmii montani, dar nu s-a putut preciza atunci cine este persoana decedată. Ulterior, potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov, Laurenţiu Stoian, asupra bărbatului au fost găsite actele de identitate. S-a confirmat, astfel, că el avea 34 de ani și era unul dintre frații dispăruți. Trupul tânărului a fost coborât duminică, la cabana Sâmbăta, şi a fost predat Serviciului de Medicină Legală şi poliţiei, pentru investigaţii.

Echipele de căutare au fost suplimentate, astăzi, cu 15 jandarmi montani, coordonaţi de un ofiţer, şi nouă lucrători Salvamont din Braşov şi Sibiu, pentru găsirea celuilalt bărbat.

Cei doi fraţi au plecat, pe 12 noiembrie, într-o drumeţie în Munţii Făgăraş, încercând să ajungă pe vârful Moldoveanu. Căutările au început luni dimineaţa, inclusiv cu un elicopter MAI, după ce familia acestora a sunat la serviciul de urgenţă 112 deoarece nu a mai putut lua legătura niciunul dintre ei.

 

 

 

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS