19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO persoană a fost reţinută în dosarul privind indemnizaţii ilegale pentru revoluţionari

O persoană a fost reţinută în dosarul privind indemnizaţii ilegale pentru revoluţionari

Procurorii au reţinut- o pe Andreea Dragomir, în cazul altor doi suspecţi, Ştefan Păduraru şi Cristian Adam, fiind luată măsura controlului judiciar, în dosarul privind suspiciuni în legătură cu indemnizaţii ilegale pentru revoluţionari, susţin surse apropiate anchetorilor.

Surse apropiate anchetei susţin că la Andreea Dragomir, reţinută în dosar, ar fi apelat mai multe persoane pentru promovarea contestaţiilor depuse la Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor, la dosar existând intercetări telefonice în acest sens. Aceleaşi surse susţin că femeia i-ar fi cerut două mii de euro lui Ştefan Păduraru pentru a îşi trafica influenţa asupra factorilor de decizie din cadrul Comisiei Parlamentare a Revoluţionarilor, primind în final, prin intermediul lui Cristian Adam, 4.000 lei. Banii i-ar fi primit, susţin sursele citate, la data de 9 octombrie 2015, la intrarea principală a Parlamentului.

Potrivit unor surse, 290 de persoane iau ilegal o indemnizaţie lunară de revoluţionar în valoare de 2.020 de lei după ce cinci oraşe, respectiv Deva, Buzău, Brăila, Târgovişte şi Herculane, au fost trecute în categoria localităţilor în care au murit oameni până la fuga dictatorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS