19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRusia admite că a ţinut legătura cu membri ai echipei lui Trump în timpul campaniei electorale

Rusia admite că a ţinut legătura cu membri ai echipei lui Trump în timpul campaniei electorale

Un membru de rang înalt al Guvernului rus a afirmat joi că a ţinut legătura cu reprezentanţi ai echipei preşedintelui ales Donald Trump în timpul campaniei electorale din Statele Unite, informează adevarul.ro.

„Au existat contacte“, a declarat viceministrul rus de Externe Serghei Riabkov, citat de Interfax, fără să ofere alte detalii. Întrebat dacă aceste contacte se vor intensifica după victoria în alegeri a lui Trump, Riabkov a răspuns: „Aceste momente de lucru (…) vor depinde de situaţie şi de chestiunile cu care ne confruntăm. Dar vom continua, bineînţeles, această colaborare după alegeri“.

Riabkov a precizat, însă, că Ministerul rus de Externe nu a simţit niciun fel de euforie faţă de victoria republicanului, dar este dispus să normalizeze relaţiile cu Statele Unite, relatează Huffington Post, citat de news.ro. „Nu ne aşteptăm la nimic deosebit de la noua administraţie americană“, a spus Riabkov.

„Nu ne aşteptăm la nimic deosebit de la noua administraţie americană“, a spus Riabkov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS