6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVremea va fi mai caldă decât în mod normal la începutul lunii octombrie

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la începutul lunii octombrie

Meteorologii au anunţat că în acest weekend vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru începutul lunii octombrie. În regiunile estice, sud-estice, precum şi în zonele depresionare, cerul va prezenţa unele înnorări şi la începutul, dar mai ales la sfârşitul intervalului, local va fi ceaţă, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Sâmbătă, în ţară, cerul va fi variabil, mai mult senin seară şi noaptea, iar ceaţă se va formă izolat. Vântul va suflă slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 3 grade în estul Transilvaniei şi 16 grade pe litoral.

Duminică, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară şi noaptea, când vor fi averse, însoţite trecător de descărcări electrice şi posibil de intensificări de scurtă durata ale vântului, local în jumătatea de vest a ţării şi la munte şi doar izolat, în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 6 şi 16 grade. Dimineaţă şi noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief din est şi sud-est va fi ceaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS