6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞeful Comisiei SIE: Ungureanu a demisionat din motive de sănătate, trebuie să stea la pat

Şeful Comisiei SIE: Ungureanu a demisionat din motive de sănătate, trebuie să stea la pat

Preşedintele Comisiei parlamentare de control a SIE, Mihăiţă Calimente, a declarat că, iniţial, a crezut că există o anumită stare conflictuală între Palatul Cotroceni şi directorul SIE, dar Mihai Răzvan Ungureanu l-a sunat să-i spună că a demisionat din motive de sănătate.

”Iniţial am spus că s-ar putea să fi existat totuşi o anumită stare conflictuală între Palatul Cotroceni şi directorul Serviciului. Asta şi în urma zvonurilor care au circulat toată vara. Ulterior, am primit un telefon din partea domnului director Răzvan Ungureanu, care mi-a comunicat să îl cred pe cuvânt că demisia domniei sale a intervenit în urma stării de sănătate pe care o are. Mi-a spus că trebuie să stea la pat şi că este o problemă serioasă şi, în consecinţă, este singurul motiv pentru care şi-a înaintat demisia”, a declarat Mihăiţă Calimente, citat de Mediafax.

Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat astăzi din fruntea SIE. Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis preşedintelui Senatului şi preşedintelui Camerei Deputaţilor să ia act de demisia acestuia şi să declare vacantă această funcţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS