6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIoan Becali, eliberat condiţionat

Ioan Becali, eliberat condiţionat

Omul de afaceri Ioan Becali va fi pus în libertate după ce Tribunalul Ilfov i-a admis contestaţia la decizia iniţială, prin care i se respinsese cererea de eliberare condiţionată, informează Mediafax.

Ioan Becali urmează să fie pus în libertate astăzi. Iniţial, Judecătoria Sectorului 4 i-a respins cererea de eliberare, acesta contestând-o la Tribunalul Ilfov.

„Am sub sechestru un bloc, voi analiza cât le revine soţiei şi copiilor. Problema mea nu e că mă eliberaţi sau nu. Problema mea e de sănătate. Nu vreau să mor în penitenciar. Vreau să mor în braţele familiei. Am scris trei cărţi într-un an, nu în cinci zile ca alţii. Sunt cărţi scrise din viaţa mea. Am mare încredere în judecători. M-am comportat bine. Comisia cred că a observat comportamentul meu”, declara Ioan Becali în iulie, la Judecătoria Sectorului 4.

Ioan Becali a fost condamnat în martie 2014 la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul Transferurilor, alături Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea, în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS