19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: 190 de sancţiuni contravenţionale celor care nu au respectat legea

Mehedinţi: 190 de sancţiuni contravenţionale celor care nu au respectat legea

Poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere Mehedinți au aplicat, în ultimele 72 de ore, 190 de sancţiuni contravenţionale participanţilor la trafic care nu au respectat Codul Rutier, în valoare de 31.500 lei.
În ultimele 72 de ore, poliţiştii Serviciului Poliției Rutiere au continuat acţiunile pe şoselele mehedințene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 190 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 31.500 lei, au fost reţinute în vederea suspendării 19 permise de conducere. Astfel, 47 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate conducătorilor auto pentru nerespectarea vitezei de deplasare, 13 sancțiuni au fost aplicate participanţilor la trafic pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 5 conducători auto au fost sancţionaţi pentru lipsa documentelor, iar 3 conducători auto au fost sancționați pentru defecţiuni tehnice constatate ale autovehiculelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS