17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Prinşi la volan fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului

Dolj: Prinşi la volan fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului

Polițiști ai Formațiunii Rutiere Segarcea l-au depistat ieri după amiază pe M. Florea, de 41 de ani, din comuna Giurgița, Dolj, în timp ce conducea un moped, pe DJ561 în Giurgița, fără a poseda permis de conducere. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie de vehicule.

Azi noapte, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova aflați în serviciul de supraveghere a traficului l-au depistat pe T. Mihai, de 31 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe bld. Alexandru Ioan Cuza, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
De asemenea, a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, deşi se afla în vădită stare de ebrietate.
Oamenii legii au întocmit pe numele celor doi dosare de cercetare penală pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și  cu permis suspendat.

În aceeași noapte, în jurul orei 3.00, o patrulă mobilă de siguranță publică formată din polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie și jandarmi ai G.J.Mb. Craiova  în timp ce se afla în executarea serviciului, pe strada G. Enescu din Craiova, au oprit pentru control un autoturism condus de I. Alexandru, de 34 de ani din Craiova.
Întrucît craioveanul emana miros de alcool, a fost testat  cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, persoana în cauză a fost condusă la U.P.U. Craiova, unde a refuzat recoltarea de  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale, cercetările fiind continuate de polițiștii craioveni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS