10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru persoane au murit după ce un elicopter care transporta ajutoare umanitare în Nepal s-a prăbuşit

Patru persoane au murit după ce un elicopter care transporta ajutoare umanitare în Nepal s-a prăbuşit

Cutremurele produse în Nepal în aprilie şi mai s-au soldat cu peste 8.600 de decese (Foto: romaniatv.net)
Cutremurele produse în Nepal în aprilie şi mai s-au soldat cu peste 8.600 de decese (Foto: romaniatv.net)

Patru persoane şi-au pierdut viaţa după ce un elicopter care transporta ajutoare umanitare pentru zonele afectate de seismele din Nepal s-a prăbușit astăzi într-o regiune de junglă din nordul capitalei Kathmandu, informează b1.ro. Potrivit poliţiei şi armatei locale, aparatul de zbor, care aparținea companiei Mountain Helicopter, s-a prăbușit în districtul Sindhupalchowk după ce a lovit o linie electrică. ”Forțele noastre au ajuns la locul accidentului și au găsit patru cadavre”, a precizat un reprezentant al armatei.

Accidentul de astăzi este al doilea de acest fel. Un alt elicopter de salvare s-a prăbușit pe 12 mai, în cursul unei misiuni de ajutor în nordul țării, accidentul aviatic soldându-se cu decesul a șase pușcași marini și doi militari nepalezi.

Peste 8.600 persoane şi-au pierdut viaţa și peste o jumătate de milion de locuințe au fost distruse în seismele produse în Nepal în datele de 25 aprilie și 12 mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS