19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă incendii lichidate de pompierii doljeni

Două incendii lichidate de pompierii doljeni

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a două incendii.

Garda Pompieri Bechet a intervenit cu o autospecială  de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un  cimitir, la vegetaţie uscată, în oraşul Bechet, str. Tudor Arghezi. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, existând posibilitatea de propagare la mormintele din apropiere. În urma acestuia a ars aproximativ 50 mp vegetaţie uscată. Cauza probabilă a incendiului fiind o lumânare aprinsă lăsată la întâmplare.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit în gospodăria cetăţeanului Ioan  R din mun. Craiova, str. Banu Mihalcea, la  garaj de la care s-a propagat la locuinţă. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta într-o încăpere, existând posibilitatea de propagare la întreaga casă. În urma acestuia au ars trei dulapuri din lemn, patru paturi, șase scaune, o masă de curte, articole vestimentare, două uşi din lemn, un fotoliu,  încălţăminte, șase tablouri în ulei, covoare, mochete și s-au degradat o maşină de spălat, două  boxe audio, un televizor, o uşă din  aluminiu, șase aparate aer condiţionat, zece uşi PVC, două maşini de scris. Cauza probabilă a incendiului fiind folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS