11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePakistan: Un elicopter plin cu diplomaţi străini s-a prăbuşit. Printre victime sunt ambasadorul norvegian și cel filipinez

Pakistan: Un elicopter plin cu diplomaţi străini s-a prăbuşit. Printre victime sunt ambasadorul norvegian și cel filipinez

Un grav accident de elicopter a avut loc în Pakistan, vineri, notează Reuters. CȘase persoane au murit și mai multe au fost rănite. Printre morți se află ambasadorii Norvegiei, Leif Larsen, cel al Filipinelor, Domingo Lucenario Jr, dar şi soțiile ambasadorilor din Malaezia și Indonezia şi pilotul şi copilotul aparatului de zbor. Marcel de Vink, ambasadorul Olandei, şi Andrzej Ananicz, amabasadorul Poloniei, au fost răniți.
Elicopterul era militar, aparținea armatei pakistaneze și s-a prăbușit în timpul unei aterizări de urgență, care a avut loc în regiunea Văii Naltar.
Premierul pakistanez Nawaz Sharif călătorea către regiunea muntoasă Gilgit într-un alt aparat de zbor atunci când s-a petrecut accidentul. O delegație de diplomați și ziariști se deplasa vineri cu trei elicoptere în regiunea Gilgit-Baltistan, când unul dintre aparate s-a prăbușit peste o școală la aterizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS