6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn oficial din Muntenegru a refuzat un autoturism Dacia afirmând că "nu este potrivit pentru un preşedinte"

Un oficial din Muntenegru a refuzat un autoturism Dacia afirmând că „nu este potrivit pentru un preşedinte”

Dacia-Logan-parcare

Un oficial local din Muntenegru a refuzat să folosească un autoturism marca Dacia primit cadou de la un om de afaceri, argumentând că „maşinile româneşti nu sunt potrivite pentru un preşedinte municipal”, informează Mediafax.ro citând pagina electronică a postului B92. Potrivit cotidianului muntenegrean Vijesti, preşedintele Consiliului municipal din Petnjica, Adnan Muhovici, care conduce Partidul Bosniak, a refuzat să folosească autoturismul Dacia şi a optat în schimb pentru un Opel. „O maşină ca Dacia nu este potrivită pentru un preşedinte municipal”, a explicat Muhovici. El a adăugat însă că o maşină românească ar fi suficient de bună pentru „poliţia locală şi pentru (vânzătorii de) aspiratoare Rainbow”.

Autoturismul Dacia era un cadou din partea omului de afaceri sloven Izet Rastoder. Acesta i-a transmis lui Muhovici, prin intermediul presei, „să returneze maşina dacă nu i se potriveşte”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS