10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreședintele Klaus Iohannis participă la ceremonia de deschidere a Fed Cup

Președintele Klaus Iohannis participă la ceremonia de deschidere a Fed Cup

Președintele Klaus Iohannis a acceptat, în noiembrie, pe Facebook, propunerea tenismenei Simonei Halep de a cânta împreună imnul național la deschiderea competiţiei Fed Cup. Competiția are loc în acest weekend, la Galați

Preşedintele Klaus Iohannis va participa la primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, care se desfăşoară la Galaţi şi în care Simona Halep va juca împotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, în primul meci al întâlnirii România – Spania. Informația a fost confirmată vineri printr-un comunicat postat pe site-ul Președinției.

Astăzi, de la ora 13.00, la Galaţi, Simona Halep va juca împotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA, în primul meci al întâlnirii România – Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Câştigătoarea întâlnirii dintre România şi Spania va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială, în compania unei învinse din primul tur al Grupei Mondiale. Învinsa întâlnirii de la Galaţi va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială II, în compania unei echipe din Grupa I.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS