11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConcertele anului 2015: De la Andre Rieu la Robbie Williams

Concertele anului 2015: De la Andre Rieu la Robbie Williams

rieu-andr-fanart.tv_Anul 2015 se anunță a fi unul plin de evenimente pe scena muzicală din România, unde mai multi artiști internaționali precum Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony și OneRepublic  vor concerta, notează Mediafax.

Cântărețul britanic Robbie Williams va susține un concert în România in 2015, potrivit Sorinei Burlacu, proprietarul companiei Events. Până în acest moment nu se știe cine va organiza concertul, însa show-ul va avea loc în Piața Constituției din București, aceasta fiind solicitarea făcută de managementul artistului.

De asemenea, Thomas Anders, fost membru al duoului pop german Modern Talking, va susține un concert la Sala Palatului din București, pe 24 ianuarie 2015. Thomas Anders va veni la București alături de formația sa, aceasta fiind pentru a doua oară când cântărețul va concerta pentru fanii români. „Cheri, Cheri Lady”, „You’re my heart, you’re my soul”, „Sexy sexy lover”, „You are not alone”, „No face, no name, no number”, „Brother Louie” și alte hituri vor putea fi ascultate live la București.

Pe de altă parte, formația suedeză Sabaton, una dintre cele mai populare trupe din noul val de power metal și heavy metal, va concerta, pe 27 ianuarie 2015, la Turbohalle din București, cu ocazia lansarii noului ei album, „Heroes”.

Tot în 2015, Toto Cutugno, cunoscutul interpret al melodiilor „L’Italiano”, „Serenata” și „Insieme: 1992”, va concerta, pe 27 februarie, la Sala Palatului din Capitală, intr-un show unic, alături de Orchestra Simfonică București.

Joaquin Cortes, considerat „regele flamencoului”, va prezenta „Gitano”, „cel mai intim spectacol de până acum”, pe 15 martie 2015, la Sala Palatului din București. Alături de opt dintre cei mai buni dansatori ai Spaniei, doi dansatori de flamenco, 17 muzicieni și opt soliști de flamenco, Joaquin Cortes va reaprinde inimile fanilor sai, într-un spectacol îmbogățit cu efecte audiovizuale, iar Jose Feliciano va susține un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 16 martie 2015.

David Bisbal va susține un concert în România, la Sala Palatului din București, pe 18 martie 2015, iar cântăreața Mariza, supranumită „regina muzicii fado”, va concerta din nou în România, la Sala Palatului, pe 24 martie 2015.

De asemenea, Richard Clayderman, unul dintre cei mai faimoși pianiști la nivel internațional, revine la București, pe 26 martie 2015, cu spectacolul „From Paris with Love”, prezentat în premieră mondială, la Sala Palatului, iar cântărețul Marc Anthony va susține un concert la Sala Palatului pe 31 martie 2015.
Roxette va concerta, pe 17 mai 2015, la Arenele Romane din București, aceasta fiind cea de-a doua vizita a trupei în capitală României, după concertul susținut în 2011, iar OneRepublic, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock ale momentului, va concerta pentru prima dată în Romania, la Arenele Romane din București, pe 4 iunie 2015.
Un alt concert anunțat pentru anul 2015 este cel al trupei Europe, care va avea loc pe 11 iunie, la Sala Palatului din Capitală, când fanii din România vor putea asculta piese de pe noul album, dar va include și toate hiturile formației, precum și melodii in prima audiție.

Un eveniment special al anului 2015 pe piața concertistică din România este reprezentat de seria de cinci concerte pe care violonistul Andre Rieu o va susține în Piata Constituției din București, datorita cererii extraordinare din partea publicului din România. Primele patru concerte sunt programate în perioada 11 – 14 iunie, iar cel de-al cincilea va avea loc pe 6 iunie.

Pe de altă parte, trupa germană de gothic metal Lacrimas Profundere va concerta la cea de-a patra ediție a festivalului Metalhead Meeting, care va avea loc în perioada 12 – 14 iunie 2015, în București. Alaturi de formația germană vor mai cânta trupele Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Triptykon, Primordial, Dew Scented, Antimatter, Demonical și Centinex.

De asemenea, trupa Toto va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din București, pe 27 iunie 2015, publicul având ocazia să asculte piese celebre ale formației, precum „Hold the Line” și „Africa”. În aceeași zi, tot în premieră în România va concerta și Godsmack, una dintre cele mai celebre trupe de heavy metal din Statele Unite ale Americii, evenimentul urmând să aiba loc la Arenele Romane din București.

Trupa de heavy metal americană Black Label Society va susține un concert, pe 27 iulie 2015, la Arenele Romane din București.

De asemenea, trupa olandeză Epica este primul headliner confirmat pentru ediția din 2015 a Maximum Rock Festival, care va avea loc pe 16 și 17 octombrie, în București.
Belgienii de la Triggerfinger, Coma, Grimus și Toulouse Lautrec se numără printre formațiile care vor concerta la cea de-a doua ediție a Festivalului Shine, un eveniment care se va desfășura pe 4 și 5 iulie 2015, la Arenele Romane din București.

De asemenea, trupa olandeza BZN va sustine un concert, la Sala Palatului din București, pe 10 octombrie 2015.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS