Poliţia Română a anunţat că nu mai există drumuri naţionale închise din cauza zăpeziiCentrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând din această dimineaţă nu mai sunt anunţate drumuri naţionale închise din cauza vremii nefavorabile, însă pe câteva tronsoane de drumuri naţionale încă sunt impuse restricţii de tonaj.

Astfel, circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone rămâne restricţionată pe:DN24D Tulucești – Vârlezi (judeţul Galaţi), DN22 Smârdan – Tulcea, DN22D Măcin – Horia, DN22E Garvăn – I.C.Brătianu şi DN22F Izvoarele – Nalbant, în judeţul Tulcea, iar pe DN11A Podu Turcului – Bârlad şi pe DN24AHuşi – Murgeni (judeţul Vaslui) există restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.


Din cauza vântului puternic, care a spulberat zăpada de pe câmp pe partea carosabilă, pe drumurile naţionale din sud-estul ţării s-au format suluri de zăpadă, porţiunile de carosabil uscat alternând cu altele acoperite cu zăpadă, sau gheaţă. Aşadar, este necesar din partea conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să circule cu viteză redusă şi să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculele dinainte, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă. Le recomandăm conducătorilor auto să-şi doteze autovehiculele cu lanţuri antiderapante şi lopată. Anvelopele de iarnă sunt obligatorii.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 martie 2018

Atenţie sporită în circulaţia pe drumurile publice

Până marți, 20 martie, ora 21.00 este în vigoare o informare meteorologică de precipitații în general moderate cantitativ, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, polei, vreme deosebit de rece pentru toată țara. Având în vedere condițiile ...
19 martie 2018

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri naţionale din ţară

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la această oră situaţia traficului se prezintă astfel: Circulaţia rutieră: – începând din această dimineaţă, de la ora 05.00, circulaţia rutieră pe autostrada A2 ...

Sumarul ediției de joi, 1 ianuarie 2015

Top