19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInvitație la parașutism

Invitație la parașutism

http://www.youtube.com/watch?v=2HlMMZvT3l0

Tinerii craioveni amatori de senzații tari pot sări cu parașuta sau pot zbura cu planorul gratuit. Aeroclubul din Bănie organizează, în fiecare an, cursuri subvenționale de stat pentru persoanele care au până în 23 de ani. Craiovenii care au depășit această vârstă pot face și ei lecții de parașutism și planorism, contra cost. Cursurile se desfășoară chiar în această perioadă, iar cei care au trecut cu brio de examenul teoretic, așteaptă acum ca vremea să le permită să susțină partea practică. 

Reprezentanții Aeroclubului din Bănie spun că preferă să aibă mai puțini cursanți și să pună accentul pe siguranța zborului și, de ce nu, performanță. De altfel, lecțiile și examenele nu au loc decât în condițiile meteo favorabile.

Aeroclubul Craiova înseamnă parașutism, planorism, parapantă, zboruri de agrement și, desigur, performanță. Chiar în acest week-end, sportivii noștri au reușit să obțină locul al II-lea la concursul internațional de parașutism „Cutia Piatra Craiului„, organizat la Zărnești, în județul Brașov. 

Simona Toma / Raluca Buzatu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS